Student 2014

Jeg har været i praktik hos kvægdyrlægerne Kronborg og kan varmt anbefale det til alle der har interesse i veterinærfaget med fokus på kvæg! 

Alle dyrlægerne er meget søde, imødekommende, hjælpsomme, interesserede i hvorfor man har valgt at besøge en kvægpraksis, og de elsker når man stiller spørgsmål. De er også gode til at lade en føle at man er en del af besøgene, og ikke bare en statue der skal stå og se på. Man får lov til rigtig mange ting hvis man selv er indstillet på det og viser interessen - hvilket man lærer sindsygt meget af!

Efter et ophold hos dem har man en kæmpe indsigt i hvad det vil sige at være kvægdyrlæge, hvilket virkelig hjælper en til at beslutte om man kunne se sig selv gå i den retning. Man skal indstille sig på at blive beskidt, men til gengæld, går man til det hele med åbent sind og gå-på mod, får man SÅ meget igen, både teoretisk og praktisk.

Sidst men ikke mindst har landmændene også taget rigtig godt imod en, som praktikant, og været med til at give et godt indtryk i ens praktikophold. 
Jeg skal ihvertfald HELT sikkert tilbage!

- Kristina Lykke Jørgensen


Også student fra 2014:

Uden den store erfaring med hverken kvæg eller landbrug tog jeg turen til Thisted for at komme i praktik hos Kvægdyrlægerne Kronborg. 

Her tilbragte jeg to uger, der sent skal blive glemt. Alle vegne blev jeg mødt af søde mennesker, der med glæde svarede på alverdens spørgsmål! 

Ugerne bød på lidt af hvert. På den ene side var det altid spændende, når der skete noget nyt og uventet, så man fik oplevet så meget som muligt. Samtidig var det en fed følelse at have prøvet noget så mange gange, at dyrlægen til sidst overlod opgaven helt til dig, mens de selv ordnede noget andet. 

Kvægdyrlægerne Kronborg har generelt været rigtig gode til at lære fra sig og udfordre en. Min praktik her har helt sikkert givet et godt billede af dyrlægejobbet; både det praktiske, men også med lidt tilhørende papir- og laboratoriearbejde. Inden mit praktikophold vidste jeg, at jeg skulle være stordyrsdyrlæge. Disse to uger har helt sikkert fået mig opsat på, at det skal være kvægdyrlæge! 

Jeg kan kun anbefale, at man tager i praktik hos Kvægdyrlægerne Kronborg. Det giver en kæmpe viden og erfaring, som jeg bestemt ikke vil stå foruden, når jeg næste år (forhåbentlig) står blandt alle de nye dyrlægestuderende. 

- Amalie Mørch