Handelsbetingelser

PRODUKTINFORMATION:
På kvaegdyrlaegerne-kronborg.dk oplyses varens væsentlige egenskaber. For yderligere information er du velkommen til at sende en mail til info@kdkronborg.dk

PRISER
Alle priser er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende – ofte fra dag til dag.  Køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Kvægdyrlægerne Kronborg accepterer ordren. Alle priser er ex. moms.

BESTILLING
Præsentation af varer sammen med en pris på kvaegdyrlaegerne-kronborg.dk er ikke et bindende tilbud.
Købers bestilling af varer fra kvaegdyrlaegerne-kronborg.dk udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Kvægdyrlægerne Kronborg om at købe varen på de oplyste vilkår.
En bindende aftale mellem køber og Kvægdyrlægerne Kronborg er først indgået, når Kvægdyrlægerne Kronborg ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

BETALING
Det er muligt at betale med Dankort, Visa, MasterCard, Maestro og JCB.
De kontooplysninger du indtaster, ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Kvægdyrlægerne Kronborg. Vi opkræver ingen transaktionsgebyrer.

RISIKOEN FOR HÆNDELIG UNDERGANG ELLER FORRINGELSE
Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

REKLAMATION
Reklamation skal ske indenfor rimelig tid efter varens modtagelse og køber er således forpligtet til at undersøge varen snarest muligt efter modtagelsen.

ANSVARSFRASKRIVELSE OG GARANTI
Links til andre hjemmesider der måtte være nævnt på kvaegdyrlaegerne-kronborg.dk, er uden for Kvægdyrlægerne Kronborgs kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider. Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Kvægdyrlægerne Kronborg, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Kvægdyrlægerne Kronborgs egen beskrivelse.

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af:

  • At de bestilte varer kommer for sent frem til køber
  • De bestilte varer lider af mangler, 
  • Når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Kvægdyrlægerne Kronborgs kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

FORTRYDELSESRET
Meddeler køber Kvægdyrlægerne Kronborg, at køber har fortrudt sit køb inden 14 dage efter levering, tilbagebetaler Kvægdyrlægerne Kronborg beløbet for de modtagne varer, dog ikke fragtomkostningerne. Kvægdyrlægerne Kronborg dækker ligeledes ikke forsendelsesomkostninger ved returnering af varer. 
Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. 

Du bør sende varen forsvarligt emballeret – sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt, at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. 
Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen. I det tilfælde vil beløbet for varerne returneres, men ikke fragtomkostningerne.
Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) – det gælder ikke varer afhentet i butikken og heller ikke varer solgt til virksomheder.

Kvægdyrlægerne Kronborg  tilbagebetaler beløbet for varen, når den returnerede vare modtages i ubrugt og ubeskadiget stand.

KVAEGDYRLAEGERNE-KRONBORG.DK DRIVES AF
Kvægdyrlægerne Kronborg

Kronborgvej 120

7700 Thisted
CVR: 32282563

info@kdkronborg.dk
Tlf. 97961200

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
Kvægdyrlægerne Kronborg forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

Scanner Akademiet-betingelser

PRODUKTINFORMATION:
På kvaegdyrlaegerne-kronborg.dk oplyses abonnementets væsentlige egenskaber. For yderligere information er du velkommen til at sende en mail til SA@kdkronborg.dk

PRISER
Det er gratis at være medlem.

Ophavsret og kopiering
Alt materiale, video-klips og andet tilhører Scanner Akademiet. Intet må downloades eller kopieres. Man har adgang til alt materiale sålænge man har betalt for sit abonnement.

KVAEGDYRLAEGERNE-KRONBORG.DK DRIVES AF
Kvægdyrlægerne Kronborg

Kronborgvej 120

7700 Thisted
CVR: 32282563

info@kdkronborg.dk
Tlf. 97961200

FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER
Kvægdyrlægerne Kronborg forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for dette website.

Scanner Academy - conditions

PRODUCT INFORMATION:
On kvaegdyrlaegerne-kronborg.dk you will find the essential characteristics about the subscription. For further information please send an email to SA@kdkronborg.dk

PRICES:
The subscription is for free!

COPYRIGHT AND COPYING:
All materials, video clips and other belong to Scanner Academy. You are not allowed to either download or copy. You have access to all material as long as you have paid for your subscription.

KVAEGDYRLAEGERNE-KRONBORG.DK IS RUN BY:
Kvægdyrlægerne Kronborg

Kronborgvej 120

7700 Thisted
CVR: 32282563

info@kdkronborg.dk
Tlf. 97961200

RESERVATION FOR CHANGES:
Kvægdyrlægerne Kronborg reserve the right to change and update the rules and conditions which are valid for this website.