IMV Imaging - Scannere

Der er mange scannere på markedet, og det kan være uigennemskueligt at finde den rigtige til det formål du har med din scanner. Hos os har vi mange års erfaring med arbejdet med scannere fra IMV imaging, og derfor kan vi sammen med dig altid finde den scanner der passer bedst til dine behov og dit budget!

En ultralydsscanner er et vigtigt redskab i din dagligdag som dyrlæge eller landmand, det ved vi alt om. Det er også vigtigt at du ved præcis hvad din scanner kan (og ikke kan), og derfor sælger vi de fleste scannere med et kursus, hvor du finder ud af hvordan du betjener maskinen, samt hvordan du tolker dine scanningsbilleder. 

Har du problemer med din scanner, så ring til os, og vi finder en løsning! Vi går op i en god service, og prøver altid at besvare jeres henvendelser hurtigst muligt.

Ring på 30895211, eller skriv på info@kdkronborg.dk

Se hele sortimentet her:

https://www.imv-imaging.com/international/products/veterinary-ultrasound/

ESG- Easyscan GO

Skal du scanne køer, men er du bange for, at din scanner ikke kan holde til det hårde miljø? Easyscan GO er lavet til det! En meget kompakt scanner, som man nemt kan have i lommen. Den er vandtæt, og kan derfor nemt gøres ren. Den er meget robust og kan holde i mange år- selv i en kostald!

ESG kører på sit eget WIFI, og derfor er der ingen kabler, man skal slås med. Til gengæld vises billedet på en app på tablet eller telefon og det er nemt at gemme og dele billeder og videoer.

Der kan tilkobles 3 telefoner, tablets eller Bugs samtidigt. Det vil sige, at du kan se billedet i dine BUGS, samtidig med at 2 andre kan stå med hver deres mobiltelefon og se med.

Regelmæssige opdateringer gør, at scanneren konstant er up to date!

Scannere

Vil du lære noget om scanning af køer, så ring til os- vi tilrettelægger gerne individuelle kurser til dig eller din praksis/ dine medarbejdere!

Kurserne kan have emner så forskelligt som drægtighedsundersøgelser, reproduktion og lungescanning. 

Der er også kurser for landmænd!

Vi har lavet et unikt samarbejde med Bovinevet international. Dr. Giovanni Gnemmi fra Spanien, som ejer firmaet, scanner mange køer om året, og laver kurser i scanning over hele verden, og nu også i Danmark!

Vi har lavet et specielt kursusforløb for dyrlægerne i Scandinavien med Giovanni- se mere under kurser.

Og vil du virkelig dygtiggøre dig selv indenfor scanning af køer, så bliv medlem af vores ScannerAcademy!

IMV Scanner