IMV Imaging

I flere år har vi nu forhandlet scannere fra IMV imaging (førhen BCF og ECM). Vi er de eneste i Danmark, som forhandler deres scannere, og vi sælger kun i Danmark!

Mangler du en scanner til dine køer, grise, heste, får eller fisk, så ring til os for at få et tilbud.

Er din scanner i stykker, klarer vi også reparationen og en lånescanner, hvis det er nødvendigt!

Se hele sortimentet her:

https://www.imv-imaging.com/products/veterinary-ultrasounds/

ESG- Easyscan GO

Skal du scanne køer, men er du bange for, at din scanner ikke kan holde til det hårde miljø? Easyscan GO er lavet til det! En meget kompakt scanner, som man nemt kan have i lommen. Den er vandtæt, og kan derfor nemt gøres ren. Den er meget robust og kan holde i mange år- selv i en kostald!

ESG kører på sit eget WIFI, og derfor er der ingen kabler, man skal slås med. Til gengæld vises billedet på en app på tablet eller telefon og det er nemt at gemme og dele billeder og videoer.

Der kan tilkobles 3 telefoner, tablets eller Bugs samtidigt. Det vil sige, at du kan se billedet i dine BUGS, samtidig med at 2 andre kan stå med hver deres mobiltelefon og se med.

Regelmæssige opdateringer gør, at scanneren konstant er up to date!

Scannere

Vil du lære noget om scanning af køer, så ring til os- vi tilrettelægger gerne individuelle kurser til dig eller din praksis/ dine medarbejdere!

Kurserne kan have emner så forskelligt som drægtighedsundersøgelser, reproduktion og lungescanning. 

Der er også kurser for landmænd!

Vi har lavet et unikt samarbejde med Bovinevet international. Dr. Giovanni Gnemmi fra Spanien, som ejer firmaet, scanner mange køer om året, og laver kurser i scanning over hele verden, og nu også i Danmark!

Vi har lavet et specielt kursusforløb for dyrlægerne i Scandinavien med Giovanni- se mere under kurser.

Og vil du virkelig dygtiggøre dig selv indenfor scanning af køer, så bliv medlem af vores scannerakademie!

IMV Scanner