Job & Praktik

Brænder du for kvæg? Så kom til Thy!

Vi har i mange år holdt fast i, at det er vigtigt at vise andre, hvad vi laver. Derfor har vi også været vært for rigtig mange praktikanter i årenes løb, både folkeskoleelever, studenter med et sabbatår, som ikke kan bestemme sig for, hvad de skal læse og dyrlægestuderende.

Vi har 4 krav til dig, hvis du har lyst til at komme i praktik:

  1. du skal interessere dig for køer.
  2. du skal vide lidt om, hvordan man bliver dyrlæge.
  3. du skal tage varmt tøj på og rene støvler.
  4. du skal stille en masse spørgsmål undervejs😊
Vi glæder os til at høre fra dig- og husk, vi elsker at få en tilbagemelding, når du har besøgt os, så andre kan læse om dine erfaringer her på hjemmesiden!

Praktik

Læs, hvad vores praktikanter har oplevet hos os

Praktikophold hos Kvægdyrlægerne Kronborg

... en stor anbefaling af Kvægdyrlægerne Kronborg som dyrlæger, de er meget kompetente og jeg vil altid være tryg ved at overlade mine dyr i deres hænder.

December 2020

Jeg har haft to super lærerige uger hos Kvægdyrlægerne Kronborg

To uger hos Kvægdyrlægerne Kronborg

Allerede første dag oplevede jeg virkelig mange spændende ting og lærte en hel masse, og sådan forsatte det hele vejen igennem forløbet.

Veterinær studerende i praktik 2017

Jeg fik indblik i hvordan dyrlæge og landmand arbejder sammen omkring sundheden af deres gårde til de forskellige besætningsbesøg. Dette samarbejde er meget beundringsværdigt og bestemt en af kvaliteterne i jobbet som kvægdyrlæge.

5. års dyrlægestuderende

De laver også en del akutarbejde, hvor jeg var med til behandling af mælkefeber og et par patteamputationer. Jeg var også med til en aflivning og efterfølgende obduktion - det var noget af et projekt på sådan et stort dyr i forhold til de obduktioner, jeg har været vandt til på gris!

Alt i alt meget lærerigt og spændende! Jeg kan kun anbefale at tage i praktik hos Kronborg dyrlægerne.

Jeg har aldrig set en ko før!

Det blev til 2 rigtig spændende og fantastiske uger, hvor jeg kørte med en forskellig dyrlæge hver dag. På den måde fik jeg derfor lov til at se lidt af hvert. Jeg fik b.la. på min anden dag lov til at se en ko blive aflivet til slagtning, og på min sidste dag nåede jeg også at se en operation.