Kvæg

En anderledes måde at se på køer

Vi er af den klare overbevisning, at dyrlægen ikke kun er en ”behandler af syge dyr”, men derimod en samarbejdspartner, som hjælper med at fremme dyrenes sundhed og dermed deres mælkeproduktion i besætningen.

Fordi vi ikke mener, at det gavner vores samarbejde, at vi skal tælle minutter, når vi arbejder for jer, om det så er i besætningen eller på kontoret, har vi lavet en fast pris per årsko.

Prisen dækker honorar til samtlige besøg, forberedelse og rapportskrivning. Det giver os frihed til at finde løsninger i netop din besætning, til de problemer du møder, samtidig med at det giver dig ro i maven, så du ved, hvad din dyrlæge koster per måned.

Vil du høre mere om konceptet, så klik rundt på hjemmesiden, eller ring for en uforpligtende snak om køer og hvad dertil hører!

Udover abonnement til malkekvægsbesætninger har vi også rådgivningsaftaler med slagtekalve- og kødkvægsbesætninger. Også her går vi målbevist efter at få løst problemerne, og det lykkedes som regel. Vil du prøve: så ring for et uforpligtende besøg!

Herunder kan du se hvordan vores besætninger klarer sig i gennemsnit sammenlignet med landsgennemsnittet – vil du med på vognen?