Praksisudvikling har altid stået højt på prioriteringslisten hos os, men fordi de ting som vi gerne vil udvikle på, ikke altid er dem som I efterspørger, har vi i en del år haft en inspirationsgruppe; en gruppe af vores kunder, som vi samler 2 gange om året, for at høre om vi er på rette vej, om de synes vi er for langt fra virkeligheden, om de har nye ideer til hvad vi skal udvikle på næstefter osv. 

De landmand som er med i gruppen skulle gerne repræsentere de forskellige landmænd vi har som kunder, og når de synes de har bidraget nok vil de som regel give pladsen videre til en anden.

Gruppen kom med forslag om, at deres navne skulle stå på vores hjemmeside, så alle jer der har ideer til udvikling af praksis, eller andre bemærkninger, som vi gerne skulle høre om, kan kontakte dem for at drøfte tingene, så de kan bringe dem op til næste møde. Man er selvfølgelig altid velkommen til at komme med input direkte til os, men nu er der altså også en anden- måske mere anonym- mulighed for at komme med ris og ros til den dyrlægepraksis som I er en del af. 

Vi driver trods alt ikke praksis for vores skyld - selvom vores udgangspunkt er at vi skal synes det er sjovt at arbejde her- men for at øge sundheden i besætningerne, så køerne har det så godt som muligt, så I tjener så meget som muligt!

 

 

Medlemmer af inspirationsgruppen:

Jens Bangsgaard, Hundborg, tlf. 24 25 61 76

Erling Futtrup, Vang, tlf. 29 46 03 82

Erik Nørbjerg, Bedsted, tlf. 20 85 55 69

Jens Jakob Larsen, Kettrup tlf.20 49 08 24