Om Kvægdyrlægerne Kronborg

Køernes trivsel og sundhed har vores højeste prioritet

Igennem 25 år har vores måde at arbejde på bevist sit værd. Vores kunder har i gennemsnit:

Prøv at kigge på dine tal, og hvis ikke du kan præstere det samme, så ring for et uforpligtende tilbud, vores system virker!

Tør du tage udfordringen op?

Hvem er vi?

Kvægdyrlægerne Kronborg er en anderledes kvægpraksis, der pt. beskæftiger 6 kvægdyrlæger, 3 klinikassistenter, 1 bogholder, en laborant, en marketingsassistent og en kontormedarbejder. Teamet har både yngre og ældre kræfter at trække på, masser af erfaring, og alle har deres speciale! Som team kan vi klare de fleste opgaver indenfor kvæg!

Hvem kan bruge os?

Alle der har køer, får eller geder. Drøvtyggere er vores speciale!

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder ud fra den tankegang, at køerne skal have det så godt som muligt, så de kan yde så meget som muligt.

Køernes trivsel og sundhed har vores højeste prioritet, og derfor har vi nu i mange år lavet ugebesøg hos alle vores mælkeproducenter med mere end 80 køer.

Da det både skal være godt for dyrene og landmanden, har vi valgt at bruge en abonnementsordning i alle malkekvægsbesætninger, hvor man betaler et fast beløb pr. årsko. Hvis man er på abonnement, kan man ringe 24 timer i døgnet uden at det koster ret meget ekstra. En besværlig fødsel skal ikke længere vente til mandag morgen!

Hvilket område kører vi i?

Vi kører i et stort område med udgangspunkt fra Thisted. Vi er ikke bange for at køre langt, men det kan være en udfordring, hvis du har brug for en akut udrykning! Vores kunder bor på Mors, fra syd til nord i Thy og næsten helt op til Brovst og Aggersund.

Hvad koster det?

Vi holder ikke noget hemmeligt, og derfor kan man lave en hurtig forespørgsel på vores hjemmeside. Udfyld et par spørgsmål om din besætning og få prisen per årsko i netop din besætning!  Se priserne her