20 års jubilæum-2019

Den 1. juni 1999 startede Jakob Glasius en ny praksis! Træt af månedsbesøg, hvor man ikke fik ret meget ud af, valgte han at se længere væk end Danmark. Israel blev forbilledet på det koncept han ville lave!

Han fandt nogle landmand der var villig til at afprøve konceptet, og så gik det løs!

Udgangspunktet var at få tjekket alle køer som havde kælvet hver uge, ketose, børflåd, CMT, og dernæst at få sat nogle ting i system, fx. afgoldning af køer.

Hurtigt fik Jakob et godt ry: en behagelig mand at samarbejde med, og en dygtig dyrlæge! Nye kunder kom til, og det blev allerede efter et år aktuelt at ansætte en assistent!

I årenes løb er der selvfølgelig ændret lidt i vores koncept, bl.a. tester vi stort set alt på blod nu, i stedet for på mælk eller urin- herved opnår vi en meget større sikkerhed i vores målinger- vi er gået fra kun at lave rektalundersøgelser til at have en scanner i hver bil, som giver et meget mere præcis svar på de spørgsmål vi har angående reproduktion, vi bidrager med vores viden til alt mulige problemstillinger, både de økonomiske- som vi flittigt bruger SIMHERD til-, de praktiske -løsninger på bedre indretning af stalden- og de papiraktige- hjælpe med forsikringssager, personaleproblematikker mm.

Men udgangspunktet forbliver den samme: sunde køer giver mest mælk, så præventiv, hurtig indsats er vores speciale!