Om Os

Igennem mere end 20 år har vores system bevist sig selv!

Vores kunder har i gennemsnit:

  • 500 kg mere mælk per ko
  • < 5 % døde køer
  • < 4 % døde kalve
  • < 5 % mælkefeber
  • < 1 % løbedrejninger!

Alle vores kunder har et meget lavt antibiotikaforbrug (< 0,5 ADD). 

Prøv at kigge på dine tal, og hvis ikke du kan præstere det samme, så ring for et uforpligtende tilbud, vores system virker!

Hvem er vi?

Kvægdyrlægerne Kronborg er en moderne kvægpraksis, der pt. beskæftiger 6 kvægdyrlæger, 3 klinikassistenter, 1 bogholder og en projektmedarbejder.

Hvem kan bruge os?

Alle der har køer, får eller geder; drøvtyggere er vores speciale!

Hvordan arbejder vi?

Vi arbejder ud fra den tankegang at køerne skal have det så godt som muligt, så de kan yde så meget som muligt for landmanden.

Køernes trivsel og sundhed har vores højeste prioritet, og derfor har vi nu i mange år lavet ugebesøg hos alle vores mælkeproducenter med mere end 80 køer.

Da det både skal være godt for dyrene og landmanden, har vi valgt at bruge en abonnementsordning, hvor man betaler et beløb pr. ko. Hvis man er på abonnement kan man ringe 24 timer i døgnet uden at det koster ret meget ekstra, så en besværlig fødsel skal ikke længere vente til mandag morgen!

Hvilket område kører vi i?

Vi kører på Mors, i hele Thy og lidt længere end HanHerred.

Kan jeg også blive kunde?

Hvis du henvender dig til os kigger vi forbi til en uforpligtende snak. Da det er vigtigt for både dig og os at vi kan opbygge et godt samarbejde lægger vi vægt på at møde hinanden inden man tager en beslutning.

Hvad koster det?

Vi holder ikke noget hemmeligt, og derfor ligger alle vores priser på vores hjemmeside. Der kan man også altid finde opdaterede nyheder.