Medicinhåndteringskursus for (hobby)landmand

Antal ledige pladser:

10

Lovpligtig kursus

LEDIGE PLADSER

Dette kursus består af en onlinedel, og en praktisk del, som foregår på Kronborg.

For at deltage, skal man tilmelde sig kurset med mailadresse og navn. Derefter får man tilsendt et link til onlinedelen, som man skal bestå inden man kan komme på det praktiske kursus.

Tilmelding

Bindende tilmelding til Kvægdyrlægerne Kronborg inden den01.09.2024 på mail, eller via nedenstående formular:

Kursus information

Dyreejere og deres medhjælpere, som skal anvende veterinærmedicin til produktionsdyr, skal have gennemført et godkendt kursus i håndtering af veterinære lægemidler. Se her om det også gælder for dig.

Sådan gør du
Alle dyreejere og deres medarbejdere, der skal give lægemidler til produktionsdyr, skal på medicinhåndteringskursus Det gælder også hesteejere, der har heste, som ikke er udelukkede fra konsum, eller kaninejere der skal have efter behandlet deres kaniner.

Du behøver ikke tage kurset hvis:

  • Du før 1. februar 2007 har haft mere end seks måneders sammenhængende praktisk erfaring med produktionsdyr fra fuldtidsbeskæftigelse i en besætning, herunder erfaring med at give lægemidler til dyr

Hvad er formålet med medicinhåndteringskurset?

  • At give kursusdeltagerne teoretisk og praktisk viden om forsvarlig anvendelse af medicin i husdyr- og pelsdyrhold samt i akvakulturanlæg.b. At give kursusdeltagerne grundlæggende kendskab til lovgivningen.

Den første del af kurset foregår online, og det andet del er praktiske øvelser hjemme hos os.

Tilmeldt dig her og modtage linket til online delen

 

Spørgsmål vedr. kursus til Mirjam: