Lise Tange

Projektmedarbejder

Bybo med landlige rødder, bl.a. boet 5 år i udlandet og 15 år i København. Nysgerrig, idérig og altid klar til med en hjælpende hånd.

Jeg er uddannet arkitektingeniør og blomsterdekoratør. Jeg tilflyttede Thy i 2008,og bor i Thisted med mine 3 børn. Fritiden bliver brugt på istandsættelse af hus samt bestyrelses- og forældrearbejde ved børnenes fritidsaktiviteter. Når der er tid tager vi på vandre- og ”overlevelsesture” i nationalparken ellers løber jeg orienteringsløb, synger i kor og laver kreative sysler.

Min mormor og morfar havde gård i Kjelstrup, så jeg kender området, forstår nogle dialekter fra Thy og ved hvordan en gris og ko ser ud. Af dyr har vi selv to katte.

Jeg elsker nye udfordringer. Og laver administrativt arbejde, klargør kvartals- og årsrapporter, ser på besætningerne med ”nye” øjne og stiller ”gode” spørgsmål til bl.a. ”Hvad er landmandens målsætning for god dyrevelfærd?”

Det er også mig I kan kontakte hvis I mangler en reservedel til jeres scanner eller den skal sendes til service mm. Jeg er her hver dag, undtagen mandag!