Job & Praktik

Brænder du for kvæg? Så kom til Thy!

Vi har i mange år holdt fast i, at det er vigtigt at vise andre, hvad vi laver. Derfor har vi også været vært for rigtig mange praktikanter i årenes løb, både folkeskoleelever, studenter med et sabbatår, som ikke kan bestemme sig for, hvad de skal læse og dyrlægestuderende.

Vi har 4 krav til dig, hvis du har lyst til at komme i praktik:

  1. du skal interessere dig for køer.
  2. du skal vide lidt om, hvordan man bliver dyrlæge.
  3. du skal tage varmt tøj på og rene støvler.
  4. du skal stille en masse spørgsmål undervejs😊
Vi glæder os til at høre fra dig- og husk, vi elsker at få en tilbagemelding, når du har besøgt os, så andre kan læse om dine erfaringer her på hjemmesiden!

Praktik

Læs, hvad vores praktikanter har oplevet hos os

Kvægdyrlæge?!? Nej, det tror jeg ikke…..eller??

Jeg tog mine sikkerhedsgummistøvler og madpakke under armen og troppede meget spændt op den første dag. Og der skulle ikke gå lang tid før jeg stod med armen inde i min første ko, en levende ko vel at mærke. Og det skulle ikke blive den sidste gang. De næste par uger bød på rigtig mange forskellige spændende oplevelser. 

9. klasses praktikant

Jeg elskede at være praktikant hos jer, at være med jer ude at køre og besøge forskellige gårde, jeg stod for det meste bare og sugede lærdom til mig, men jeg fik skam også prøvet at malke nogle køer og hjælpe lidt til med nogen småting

2 ugers sommer praktik

Det var tydeligt fra første dag af min praktik, at dyrlægerne virkelig arbejdede for, at køerne skulle have det så godt som muligt i besætningerne.

9. klasses praktikant fra Fjerritslev

Jeg håber på at jeg kan komme og være i praktik hos jer igen! Fordi jeg fik indblik i en kvægdyrlæges hverdag, både med de op- og nedture som en kvægdyrlæge kan komme ud for! – Jeg er nu helt sikker, inden for mit valg omkring min fremtid!

Sommer i Thisted

2 ugers praktik hos Kronborg giver en dyrlægestuderende med interesse for køer, en masse oplevelser at tage med tilbage til universitet. Ud over endelig at se dyr med puls og liv i øjenene, er landmændene meget åbne overfor diverse mere eller mindre dumme spørgsmål fra en rigtig byboer, der aldrig har haft med køer at gøre.

På vej til kvote 2

Praktikperioden har helt klart forstærket mit ønske om at komme ind på veterinærstudiet og senere et job som kvægdyrlæge