Student 2014

Alle dyrlægerne er meget søde, imødekommende, hjælpsomme, interesserede i hvorfor man har valgt at besøge en kvægpraksis, og de elsker når man stiller spørgsmål. De er også gode til at lade en føle at man er en del af besøgene, og ikke bare en statue der skal stå og se på.

Jeg har været i praktik hos kvægdyrlægerne Kronborg og kan varmt anbefale det til alle der har interesse i veterinærfaget med fokus på kvæg!

Alle dyrlægerne er meget søde, imødekommende, hjælpsomme, interesserede i hvorfor man har valgt at besøge en kvægpraksis, og de elsker når man stiller spørgsmål. De er også gode til at lade en føle at man er en del af besøgene, og ikke bare en statue der skal stå og se på. Man får lov til rigtig mange ting hvis man selv er indstillet på det og viser interessen – hvilket man lærer sindsygt meget af!

Efter et ophold hos dem har man en kæmpe indsigt i hvad det vil sige at være kvægdyrlæge, hvilket virkelig hjælper en til at beslutte om man kunne se sig selv gå i den retning. Man skal indstille sig på at blive beskidt, men til gengæld, går man til det hele med åbent sind og gå-på mod, får man SÅ meget igen, både teoretisk og praktisk.

Sidst men ikke mindst har landmændene også taget rigtig godt imod en, som praktikant, og været med til at give et godt indtryk i ens praktikophold.
Jeg skal ihvertfald HELT sikkert tilbage!

- Kristina Lykke Jørgensen