To uger hos Kvægdyrlægerne Kronborg

Allerede første dag oplevede jeg virkelig mange spændende ting og lærte en hel masse, og sådan forsatte det hele vejen igennem forløbet.

Midt i august besluttede jeg mig for at tage et hurtigt praktikophold, før jeg skulle til at starte med at læse Matematik B til A op.

Jeg begyndte at kigge lidt rundt på nettet og fandt hurtigt Kvægdyrlægerne Kronborgs hjemmeside.

Jeg kiggede lidt rundt på siden og læste nogle af de sidste praktikanters skriverier om deres oplevelser. Da det hele så rigtig godt ud, besluttede jeg mig for, at det var der, jeg ville hen.

Jeg kom meget hurtigt ind i en rutine med at køre med hver morgen kl 8, hvor jeg var så heldig at kunne blive hentet hver dag på vejen af den dyrlæge, jeg skulle køre med.

Allerede første dag oplevede jeg virkelig mange spændende ting og lærte en hel masse, og sådan forsatte det hele vejen igennem forløbet.

En af de bedste ting ved at køre med Kvægdyrlægerne Kronborg var, at jeg fik lov til at prøve en hel masse ting, og hjælpe til når jeg kunne.

Jeg satte virkelig meget pris på, hvor meget og hvor gode dyrlægerne var til at  fortælle og  lære mig, imens de var i gang med at undersøge køerne.

Det bedste råd, jeg kan give nogen, som har besluttet sig for at komme i praktik hos Kvægdyrlægerne Kronborg, er at tage masser af varmt tøj med og en god vindtæt jakke med.

Det var i hvert fald en af de mest spændende oplevelser i mit liv, og jeg kommer nok igen, når jeg forhåbentlig kommer ind på Veterinær-studiet til sommer 2016.