Praktikophold hos Kvægdyrlægerne Kronborg

... en stor anbefaling af Kvægdyrlægerne Kronborg som dyrlæger, de er meget kompetente og jeg vil altid være tryg ved at overlade mine dyr i deres hænder.

I forbindelse med faget “Almen klinisk praksis – Store husdyr” på 8. semester på Veterinærmedicinuddannelsen har jeg været i ekstern praktik hos Kvægdyrlægerne Kronborg. Praktikken består af 4 dage, hvor man selv skal stå for at finde en stordyrsklinik der har tid, overskud og lyst til at tage studerende ind og vise, hvordan livet i praksis er. Jeg havde 4 rigtig spændende dage, hvor jeg kørte med forskellige dyrlæger ude til både uge-besøg hos besætninger som Kvægdyrlægerne Kronborg har sundhedsrådgivningsaftaler med, men også med den akutvagthavende dyrlæge. På denne måde fik jeg indsigt i både den “normale” hverdag og den mere uforudsigelige del af faget, hvor alt kan ske. Jeg er imponeret over deres store forbyggende arbejde ude i besætningerne, som fremmer dyrevelfærden ved at komme ting i forkøbet og opdage de små tegn på lidelser, som ellers ville have udviklet sig og skulle rettes ved større indgreb. Trods det kun var 4 dage, så lærte jeg meget og fik en masse hands on (under kyndig vejledning af dyrlægen), hvilket er guldværd. Efterfølgende har jeg følt mig bedre klædt på og med en klar fordel ift. de af mine medstuderende, som endnu ikke har afholdt deres praktikforløb.
En stor anbefaling herfra til andre veterinærstuderende, som skal i praktik, men kun hvis man har lyst til at lave noget😉Derudover også en stor anbefaling af Kvægdyrlægerne Kronborg som dyrlæger, de er meget kompetente og jeg vil altid være tryg ved at overlade mine dyr i deres hænder.

Natalie Jespersen, veterinærmedicinstuderende på Købehavns Universitet.

- Natalie Jespersen